Falemnderit!

Falemnderit shumë që ke marrë pjesë në hulumtimin për respektimin e KPP për degën e ngjyrosësve dhe të gjipserëve për vitin 2018! Posa të përfundojë hulumtimi ne do të informojmë për rezultatet.

Le të ngritemi për të drejtat tona dhe për degën tonë!

I gatshëm të aktivizohesh? Atëherë na kontakto përmes: maler-gipser[at]unia.ch

Sa më shumë që jemi, aq më shumë lëvizim ne!