Së bashku jemi më të fortë

Kushte më të mira pune dhe drejtësi sociale - këto duam ne. Si anëtar:e i/e Unia ti kontribuon. Angazhohu dhe bashkëvendos. Plus: Ti përfiton nga shërbimet dhe ofertat.

Përparësitë tua

Llogarit tarifën tënde të anëtarësisë

Kjo është një fushë e detyrueshme
Te lutem zgjidhe
Kuota jote e anëtarësimit në muaj në franga
Vazhdo te anëtarësimi
[Translate to Shqip:] Foto von Natalie Dohner, Inifirmière ES en formation

« Kujdesi është lënë anash, tani ne shohim ndikimet dramatike të kësaj politike - andaj unë organizohem në sindikatë. »

Natalie D., infermiere HF në arsimim.

Angazhohu!